Info til nye

Information til dig, som er interesseret i at prøve funktionel træning i Karosseriet

Du er velkommen til at komme to-tre gange for at prøve om funktionel træning i Karosseriet er noget for dig. Det koster ikke noget de første par gange. Det er en god idé at skrive på Karosseriets Facebook siden for at høre hvornår der er hold. Men du er også velkommen til bare at dukke op til et hold. Øvelserne kan skaleres, så selvom du havner i en flok der har prøvet det hele før, skal du ikke være bekymret :-)

Adressen på boxen er: Thorsvej 6, 4100 Ringsted

Box = træningscenter (nu har du lært dit første af mange slang-ord i vores verden :-)

Du skal have træningstøj på og et par indendørs sko, fx håndboldsko eller løbesko. Tag også en trøje med til opvarmning og efter træning.

Vi har desværre endnu ikke badefaciliteter – Vi har nogle fine omklædningsrum.

Når du kommer, så kan du jo lige hilse på træneren, og sige at du er ny. Så sørger han/hun for, at tage godt hånd om dig.

Din taske og overtøj lægger du i omklædningsrummene eller oppe på ”udsigten” (op af trappen) 

Når du har været til træning 2-3 gange (og fundet ud af at funktionel træning godt, sjov og effektivt) og har besluttet dig for at du gerne vil melde dig ind, skal du følge indmeldingsproceduren her på forsiden. Du skal tilmelde dig MobilePay betalingsaftale og betale for den resterende måned. Derefter vil du automatisk blive opkrævet kontingent via MobilePay hver d. 1. i måneden.

Når du er meldt ind, kan du tilmelde dig hold her på siden eller via Memberlink appen. Husk at meld til senest 1 time før træning. Husk også at meld fra, hvis du fortryder senest 1 time før – så er der plads til en anden.

Hvis du har spørgsmål så spørg! Enten på Facebook eller pr. mail til info@karosseriet-ringsted.dk – eller et rigtig menneske ude i boxen :-)

 

God træning!!