Om Karosseriet

Om foreningen

Foreningens primære formål er, at tilbyde funktionel træning.

Træningen er højintensiv intervaltræning, som bygger på en lang tradition af varieret, balance orienteret kropsvægtstræning, men også øvelser med fx. vægtstænger, kettlebells, medicinbolde og reb.I funktionel træning træner du bevægelser, ikke muskler. Musklerne udvikles som følge af de bevægelser, du ønskerat blive bedre, hurtigere og stærkere til – men de bliver ikke isoleret og trænet 'for musklens egen skyld'.

Funktionel træning er altså træning, der tager udgangspunkt i, hvad din krop er bygget til at blive brugt til – og så indrettes øvelserne efter det. Funktionel træning er træning, der skal gøre din krop velfungerende og vedligeholde den så den kan holde i mange år.

Foreningen er registreret som frivillige forening under Ringsted Kommune og er medlem af DGI

 

 

Hvorfor træne i Karosseriet

I foreningen lægges stor vægt på, at der er plads til alle – uanset om du er i god eller dårlig form, tyk eller tynd, stærk eller knap så stærk, ung eller gammel, vandt til at træne eller helt nybegynder. Træningen bliver på blandede hold, så du som nyt medlem bliver inspireret og motiveret af de mere øvede. En af de rigtig gode ting ved funktionel træning er, at selv når du bliver øvet, bliver træningen ikke lettere eller kedelig – i stedet vil du blive udfordret dét mere.

Udover at tilbyde funktionel træning, vil der jævnligt blive arrangeret sociale aktiviteter uden for træningen for dem der har lyst og tid, ofte med fokus på en kropslig aktivitet. Det kan for eksempel være træklatring, en mini¬triathlon, mudderløb eller en paintball-dag.